Sunday, May 20, 2007

20 května

Tak dnes máme dvacátý den slunečného, rozkvetlého a vyvoněného měsíce. Ptáčci zpívají své pařížské serenády, květy tulipánů a narcisů jim dělají design background pod bleděmodrou oblohou, kterou propichuje mramorové bělmo Sacre-Coeur a Notre-Dame ....
... hovno hovno zlatá rybko!

Počasí nás nalákalo ke konci dubna, prvního ještě bylo taky hezky a pak se to zatáhlo a prší a prší a prší. Vím, že tento rok je klima tak nějak v přechodu a proto neví co chce a 20 května je téměr stejné počasí jak před třemi měsíci.

A tak spí ptáčci, tulipány a narcisy to taky zabalily, věže Notre-Dame a Sacre-Coeur znuděně splývají s šedivou oblohou a já ... já nějak nesdílím melancholické nálady deštivé Paříže. Jsem prostě nasranej, že se nemůžu opalovat na Quai Saint-Bernard a koukat se bláznivé Iry točící se dokola okolo starého houslisty skřípajícího lidové tanečky ... nebo na dva sjetý tanečníky kroutící se v bizarních polohách za zvuku psychadelic industry z přenosnýho kazeťáku ... nebo na sexy černou holku a sexy černýho kluka tančící tango, vrhající sexy černý stín na bílou prosluněnou dlažbu.
No uznejte sami, nebylo by to lepší???

1 Comments:

Blogger depony said...

Kupodivu ... tady v ČR je hezky, v Brně dokonce spadlo jen pár kapek na okamžik a jinak nic:) je tu krásně, máme se tu blaze :) a nemusíme kvůli tomu cestovat ni do zahraničí :)
Pečeme se tu, vaříme se tu ... koupeme ve vlastním potu ... prostě tropy hadr :)

3:28 PM  

Post a Comment

<< Home